Тристан 02 ООД официален представител на инвертори DEYE за България.

//Тристан 02 ООД официален представител на инвертори DEYE за България.

Тристан 02 ООД е официален представител на инвертори DEYE за България.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd., основана през 2007 г. с регистриран капитал 300 милиона RMB, е едно от високотехнологичните предприятия в Китай и дъщерно дружество на Deye Group. Със заводска площ над 15 000㎡ и пълно производствено и тестово оборудване, Deye се превърна в основен играч на глобалния пазар на соларни инвертори.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. е посветена на предоставянето на цялостни решения за фотоволтаични енергийни системи, включително решения за жилищни и търговски електроцентрали. Освен това Deye предлага правилното устройство за всяко приложение: за всички типове модули, за свързване към мрежата и самостоятелни мрежи, както и хибридна инверторна система, за системи за малки къщи и търговски системи в мегаватовия диапазон. Сред тях, мрежови PV инвертори с мощност от 1,5-110kW, хибридени инвертори 3kW-50kW и микроинвертори 300W-2000W.

Тристан 02 ООД в партньорство с Унитраф АД разработихме специализирана сервизна база оторизирана от Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd., за гаранционно и след гаранционо сервизно обслужване.

Потдържаме складова наличност от най-търсените инвертори и осигуряваме бърза доставка за големи проекти.

 

 

Хибридни Инвертори DEYE LV

Хибридни Инвертори DEYE HV